У цьому процесі дуже важлива черговість, тому для простоти сприйняття давайте розіб'ємо його на пункти: 1. На очищену шкіру обличчя ми наносимо тональний крем. Колір тонального крему повинний 100% відповідати відтінку вашої шкіри чи бути ледве світлішим . Нанести тон Ви можете і пальчиком, але шар тону вийде тонкішим і рівнішим, якщо Ви будете використовувати спонж. Наносити тон треба легкими рухами, ні в якому разі не втираючи його в шкіру. Чим тонкішим є шар тону – тим краще. 2.Використовуємо рідкий коректор для шкіри навколо очей. Дуже часто ми зневажаємо цим засобом, залишаючи темні плями й набряклості навколо очей без уваги. Коректор для очей має дуже тонку структуру, і, правильно підібраний, цілком успішно справляється з цими проблемами. Він повинний бути на один тон світліше, ніж обраний Вами тональний крем, саме в цьому випадку він виглядає природно і дає максимальний ефект маскування . М'який, що тане коректор, дуже обережно наноситься на шкіру повік , щоб сховати темні кола. 3. Використовуємо твердий коректор – олівець . Твердий коректор, звичайно, продається в циліндричному футлярі і має властивості закривати проблемні місця, ледве підсушуючи їх. Він повинний точно відповідати тону шкіри. Використання тону більш темного чи більш світлого тільки збільшить проблему і зверне на неї увагу . Коректор може наноситися спеціальною щіточкою чи пальцями. Пальці, передаючи тепло коректору, дають більше можливостей для рівного нанесення, щіточка береже шкіру від можливого влучення жиру з кінчиків пальців - вибір за вами. Коректор повинний застосовуватися безпосередньо на місце, яке треба сховати й область довкола нього. Він також може застосовуватися на почервонілі області біля носа. 4.Пудра Саме пудра додає обличчю сяйво і робить його колір однорідним. Професійні візажисти віддають перевагу розсипчастій пудрі. Саме ця пудра лягає найбільш рівномірно і на тривалий термін матує шкіру обличчя. Легка розсипчаста пудра, наноситься на все обличчя великою кистю для макіяжу. Надлишки можна забрати цією же кистю чи пухівкою.
|